SoMeandyoy.dk logo i sort

Hvad siger mine kunder?

Sparring omkring LInkedIN mellem Camilla fra Someandyou og Kieu fra Conixi

Camilla har hjulpet os godt igang med en indholdstrategi til LinkedIN.


"I Conixi bruger vi løbende Camilla til at sparre omkring, hvordan vi helt konkret optimere og bruger vores LinkedIn profil til at brande Conixi som virksomhed, vores services samt de projekter vi er en del af.


Her har Camilla hjulpet os godt i gang med at få træning i brugen af LinkedIn, skabe en indholdsstrategi og gøre opstarten simpel ved at tydeliggøre, hvad vi allerede havde af materiale, der kunne omsættes til opslag på LinkedIn".


Kieu Tra, Business Developer

Conixi 

Det var tydeligt at Camilla havde sat sig ind i Skolero.


"Camilla har mine varmeste anbefalinger. SkoleRo har fået hjælp til at styrke sin SoMe strategi, så der er sammenspil mellem valgte medie, kundegruppe og brug af kommunikationsredskaber.


Efter mødet er det overskueligt at forbedre SkoleRos kommunikation på de forskellige platforme. Det var tydeligt at Camilla havde sat sig ind i SkoleRo, og hvilke virkemidler SkoleRo bør bruge for at optimere sin kommunikation på SoMe".


Line Lysdahlgaard, ejer

Skolero.dk 

Line fra Skolero får sparring af Camilla fra Someandyou
Camilla har vækstet Plate Petites instagram og sociale medier

"Camilla har hele tiden været i øjenhøjde og har fra første møde taget styring"


"Camilla har givet mig en væsentlig større indsigt i brug af mineSoMe platforme og konkret sparring om hvordan jeg kunne forbedre mit indhold.

 

Camilla har hele tiden været i øjenhøjde og har fra første møde taget styring, således at min virksomhed kunne få mest muligt ud af mit businessboost.

 

Jeg er sikker på, at jeg vil bruge Camilla i fremtiden. Om det gælder hjælp til planlægning af indhold på mine SoMe platforme eller markedsføring generelt.

 

Jeg er meget tilfreds"


Søren Bøhm

Ejer af Aerlighed

"Vi sparede en del på markedsføringsbudgettet"


"Camilla kom ind som en effektiv sparringspartner og idemager på hvordan vi kunne tage vores sociale medier til nye højder. Camilla har både hjulpet os med “her-og-nu-gør-vi-sådan” og på måneds- og årsbasis, så vi havde en plan vi kunne finde frem så vi ikke haltede bagefter. Det gav et helt andet overskud til vores sociale medier og et mere ensartet flow og udtryk udadtil.


Vi har sparet en del på markedsføringsbudgettet ved at bruge Camillas råd og i stedet brugt budgettet der, hvor det gav mening, så hun er tjent mange gange ind igen.".


Lone Schmidt

Tidligere ejer af Plate Petite

Søren Bøhm fra Aerlighed har fået en større indsigt i hans sociale medier med hjælp fra Camilla Hansen fra SoMeandYou