SoMeandyoy.dk logo i sort

Sådan! Glæder mig til at du kontakter mig

Du kan få hjælp til dine sociale medier, markedsføring og kommunikation på flere forskellige måder.

Vi skræddersyr sammen den løsning, som du har brug for, ud fra dine behov, dit budget og dine ressourcer. Du kan få alt fra en enkelt 1:1 sparringstime til undervisning i f.eks. brugen af dine sociale medier til hjælp med din markedsføring, eller jeg kan overtage driften af dine kanaler, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.


Uanset hvad, så er jeg her for at hjælpe dig og sikre, at dine sociale medier arbejder for dig og ikke imod dig. Du skal ikke være frustreret over ikke at have tid til selv at poste på dine sociale medier, ikke have de tekniske kompetencer eller føle, at du ikke er kreativ nok. Der er nok af andre opgaver, du skal tage dig af som solo-selvstændig eller ejer af en mindre virksomhed.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Du kan kontakte mig på mobilnummer 42 67 00 38 eller via min mail: camilla@someandyou.dk.

Du kan også udfylde nedenstående, og jeg kontakter dig.


Vi snakkes!

De bedste hilsner,

Camilla


KONTAKT

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg glæder mig til at høre fra dig. ⬇️

 
 
 
 
 
Hvordan kan du lave en effektiv social media strategi. Kontakt Camilla Hansen fra SoMe&You og få hjælp.

Flere har allerede fået hjælp

"Overskueligt at forbedre min kommunikation""Camilla har mine varmeste anbefalinger. SkoleRo har fået hjælp til at styrke sin SoMe strategi, så der er sammenspil mellem valgte medie, kundegruppe og brug af kommunikationsredskaber.


Efter mødet er det overskueligt at forbedre SkoleRos kommunikation på de forskellige platforme. Det var tydeligt at Camilla havde sat sig ind i SkoleRo, og hvilke virkemidler SkoleRo bør bruge for at optimere sin kommunikation på SoMe".Line Lysdahlgaard

- Skolero.dk

"Vi har sparet en del på

markedsføringsbudgettet""Camilla kom ind som en effektiv sparringspartner og idéudvikler på, hvordan vi kunne tage vores sociale medier til nye højder. Camilla har både hjulpet os med "her-og-nu-gør-vi-sådan" og på måneds- og årsbasis, så vi havde en plan, vi kunne følge, så vi ikke haltede bagefter. Det gav et helt andet overskud til vores sociale medier og et mere ensartet flow og udtryk udadtil.


Vi har sparet en del på markedsføringsbudgettet ved at følge Camillas råd og i stedet brugt budgettet der, hvor det gav mening, så hun har tjent sig selv mange gange ind igen.Lone Schmidt

- Tidligere ejer af Plate Petite

"Optimering af vores LinkedIn profil og indholdstrategi"


"I Conixi bruger vi løbende Camilla til at sparre omkring, hvordan vi helt konkret optimere og bruger vores LinkedIn profil til at brande Conixi som virksomhed, vores services samt de projekter vi er en del af.


Her har Camilla hjulpet os godt i gang med at få træning i brugen af LinkedIn, skabe en indholdsstrategi og gøre opstarten simpel ved at tydeliggøre, hvad vi allerede havde af materiale, der kunne omsættes til opslag på LinkedIn".

.Kieu Tra

- Conixi